Dari Meja Editor

Sekarang ini saudara dan saudari berada dilapang sasar Pergerakkan Pemuda UMNO Jerantut. Jangan melintas tidak tentu hala, kerana triger di hujung jari; dipetik terus meletup. Hujung laras ini tak mengenal siapa. Sekali laras menghala ke saudara/saudari bermakna giliran saudara/saudari akan tersungkur.

Jangan rapat, Pemuda sepak, terajang, sigong,tempeleng; jika jatuh terus lenyek. Sasaran kami adalah DAP, PAS dan PKR; Lim Kit Siang, Lim Guang Eng, Nik Aziz, Haji Hadi, Anwar Ibrahim dan lain-lain yang sewaktu dengannya.

SIAP SIAGA! RAPATKAN BARISAN! KEHADAPAN JALAANNN! KIRI!..... KANAN!.......KIRI!.......KANAN!......KIRI!.......KANAN! ATTENNNTIIOONNN!

Tuesday, October 26, 2010

CALON PAS PASTI KALAH BADI PADA KU LI DIGALAS


Pemuda percaya calon PAS Dr,Zulkefli Mohamad akan kalah badi dengan Tengku Razaleigh Hamzah dalam pertemuan pusingan kali ketiga ini. Pertama PRU 2004, kedua 2008 sebagai calon Parlimen Gua Musang dan kali ini berjumpa lagi pusingan ketiga diGalas.

Walau pun Ku Li bukan calon tetapi dia adalah Pengarah BN diGalas. Aura Ku Li melindungi calon BN Abdul Aziz Yusuff yang juga mempunyai aura yang kuat. Dr. Zulkefli hanya bergantung kepada aura Tok Lebai Nik Aziz yang sudah kering itu.  Lihatlah nanti. Sebenarnya, PRU ini menentukan sama ada Ku Li atau Nik Aziz yang power.

Berdasarkan rekod, Ku Li lebih power.

No comments: