Dari Meja Editor

Sekarang ini saudara dan saudari berada dilapang sasar Pergerakkan Pemuda UMNO Jerantut. Jangan melintas tidak tentu hala, kerana triger di hujung jari; dipetik terus meletup. Hujung laras ini tak mengenal siapa. Sekali laras menghala ke saudara/saudari bermakna giliran saudara/saudari akan tersungkur.

Jangan rapat, Pemuda sepak, terajang, sigong,tempeleng; jika jatuh terus lenyek. Sasaran kami adalah DAP, PAS dan PKR; Lim Kit Siang, Lim Guang Eng, Nik Aziz, Haji Hadi, Anwar Ibrahim dan lain-lain yang sewaktu dengannya.

SIAP SIAGA! RAPATKAN BARISAN! KEHADAPAN JALAANNN! KIRI!..... KANAN!.......KIRI!.......KANAN!......KIRI!.......KANAN! ATTENNNTIIOONNN!

Sunday, October 10, 2010

NIK AZIZ MUNAFIK DAN LIDAH BERCABANG


Memang tak salah sebelum ini pemuda sering mengatakan Nik Aziz lidah bercabang. Seorang yang dianggap ulama' sebenarnya bertindak sebaliknya. Masha'Allah begitu rupanya orang tua ni, makin lama makin menjadi pula !

HARAMJADAH ! BACA SINI


SUMBER: http://parpukari.blogspot.com

1 comment:

Anonymous said...

Betul Chenerong Ular, tak payah siasat dah batal saja lesen bas itu dan biar dia lelong saja bas keparat tu ! Lembaga lesen kenderaan buat apa siasat/ dah pasti salah kerana laju. Ingat bas tarzan ke?