Dari Meja Editor

Sekarang ini saudara dan saudari berada dilapang sasar Pergerakkan Pemuda UMNO Jerantut. Jangan melintas tidak tentu hala, kerana triger di hujung jari; dipetik terus meletup. Hujung laras ini tak mengenal siapa. Sekali laras menghala ke saudara/saudari bermakna giliran saudara/saudari akan tersungkur.

Jangan rapat, Pemuda sepak, terajang, sigong,tempeleng; jika jatuh terus lenyek. Sasaran kami adalah DAP, PAS dan PKR; Lim Kit Siang, Lim Guang Eng, Nik Aziz, Haji Hadi, Anwar Ibrahim dan lain-lain yang sewaktu dengannya.

SIAP SIAGA! RAPATKAN BARISAN! KEHADAPAN JALAANNN! KIRI!..... KANAN!.......KIRI!.......KANAN!......KIRI!.......KANAN! ATTENNNTIIOONNN!

Tuesday, September 21, 2010

PADAN MUKA KHALID GAGAP TERIMA SURAT MURKA

Blog HPK telah mendedahkan Khalid Gagap MB Selangor menerima surat murka daripada Istana Selangor Darul Ehsan sebagai perutusan penting kemurkaan baginda Kebawah Duli Sultan Sharafudin Idris Shah Al Haj seminggu sebelum aidilfitri.

Padan muka Khalid terpaksa bawa surat itu bincang dalam exco selangor. Antara kemurkaan Baginda Sultan adalah Khalid Gagap tidak dapat menghalang puak hadas besar 24 jam, kafir harbi masuk kesurau dan masjid hingga bertazkirah tempat Imam memimpin solat.

Pemuda berpendapat memang layak Khalid gagap wal bebal itu menerima surat itu kerana tidak reti kebasa, poyo, bebal malah dungu. Khalid Gagap MB selangor itu lebih mencintai undi dari memelihara kesucian tempat ibadat.

Kalau zaman Melaka dulu Khalid bebal ini telah disula dikhalayak ramai kerana mengizinkan orang kafir menghina Islam dan bekerjasama dengan mereka sehingga Islam punah ranah.


1 comment:

YB Raz said...

bukan setakat khalid gagap je, habis semua orang kafir tu kena sula sekali..memang biadap!