Dari Meja Editor

Sekarang ini saudara dan saudari berada dilapang sasar Pergerakkan Pemuda UMNO Jerantut. Jangan melintas tidak tentu hala, kerana triger di hujung jari; dipetik terus meletup. Hujung laras ini tak mengenal siapa. Sekali laras menghala ke saudara/saudari bermakna giliran saudara/saudari akan tersungkur.

Jangan rapat, Pemuda sepak, terajang, sigong,tempeleng; jika jatuh terus lenyek. Sasaran kami adalah DAP, PAS dan PKR; Lim Kit Siang, Lim Guang Eng, Nik Aziz, Haji Hadi, Anwar Ibrahim dan lain-lain yang sewaktu dengannya.

SIAP SIAGA! RAPATKAN BARISAN! KEHADAPAN JALAANNN! KIRI!..... KANAN!.......KIRI!.......KANAN!......KIRI!.......KANAN! ATTENNNTIIOONNN!

Thursday, September 30, 2010

PUTERI UMNO PATUT REPOT POLIS WARTAWAN MENYAMAR

               Boo Su Lyn wartawan Malaysian Insider menyamar puteri UMNO

DAPATKAN BERITA PENUH DARI House PK  klik  http://parpukari.blogspot.com

Puteri UMNO patut repot polis wartawan menyamar mencuri masuk kemajlis tertutup puteri UMNO. Menyamar masuk adalah satu pencerobohan  samada majlis tertutup atau apa-apa yang melibatkan privacy. Ia adalah satu kacau ganggu hak orang lain yang mahukan hak kebebasan tanpa diganggu oleh pihak lain.

Apa lagi setelah menceroboh masuk kemudian melapurkan adu domba yang panas berapi tentang perkauman dan menuduh seseorang rasis. Ia boleh menjejaskan perpaduan kaum dengan berita mengadu domba sedemikian.

Boo Su Lyn wartawan Malaysian Isnsider telah menceroboh masuk kedalam majlis tertutup puteri UMNO dengan menyamar sebagai puteri memakai kain tudung bagi mendapatkan maklumat apakah yang terkandung dalam majlis tertutup itu.

Setelah itu ia melapurkan dalam porter berkenaan bahawa Timbalan Pengarah BTN  Hamim Husin telah menasihatkan puteri UMNO supaya bersatu mempertahankan hak orang melayu memerintah negara ini sebagai rasis. Lanjutan dari itu, panas berapi presiden MCA, Setiausaha Agung dan Ketua Pemuda Gerakan mendesak kerajaan supaya pegawai itu diambil tindakan.

Awas pemuda UMNO, wanita puteri dan wanita jika berucap tentang orang melayu harus pandang kiri kanan anda boleh dilapurkan sebagai rasis silap-silap kedalam sel. Sekarang ramai hantu menyamar dan pengadu domba.

No comments: